کلودبری وحشی که در سوئد از آن به عنوان طلای «جنگل‌های خود» یاد می‌شود، جایگاه بسیار ویژه‌ای در آشپزی و فرهنگ سوئدی دارد. اگرچه کلودبری مقاوم می‌تواند در دمای بسیار پایین‌تر از 40 درجه دوام بیاورد، میوه‌ی کهربایی رنگ آن پس از چیدن بسیار ظریف است و آن را بسیار مورد توجه قرار می‌دهد. کلودبری تازه که سرشار از آنتی اکسیدان است، فقط خوراکی های بسیار خاصی محسوب می شود و معمولاً به صورت پخته شده در مربا و شربت مصرف می شود. به عنوان یک عنصر زیبایی، محتوای آنتی اکسیدانی بالای ناگت های کوچک میوه ای به حالت دادن پوست و افزایش درخشندگی کمک می کند.

مزایای کلیدی

  • از پوست در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند و به لطف سطوح بالای ویتامین C و پلی فنول، درخشندگی را افزایش می دهد.
  • Cloudberry به دلیل داشتن قند و مواد معدنی بالا به پوست کمک می کند تا رطوبت را حفظ کند.

کلادبری رنگ قرمز و طلایی خود را از محتوای بالای پلی فنول دریافت می کند که همراه با سطوح بالای ویتامین C، A و E از گیاه در برابر یخ زدگی محافظت می کند و به پوست شما کمک می کند تا درخشان به نظر برسد.